SPORT

KIRÁNDULÁS

KULTÚRA

GASZTRONÓMIA

Sport és élmény

A környéken - térítés ellenében - lehetőség van lovaglásra (pónilovaglás is), teniszezésre, kerékpárbérlésre és több kötél-kalandpálya is van a közelben.

 

A családok és kisgyerekesek paradicsoma, a Sonnentherme élményfürdő alig 10 perces séta (vagy 3 perc autóút) távolságra van.

A golfklub recepciója előtt elkerített játszótér van a kisebbeknek, valamint nagy füves terület a nagyobbaknak, mindkettőre jó rálátás nyílik az apartmanból.

 

Golf, kerékpározás, túrázás, hajózás, kulturális programok, kikapcsolódás, vásárlás, borospincék és még sorolhatnánk: mind - mind elérhető helyben vagy kevesebb, mint egy óra alatt!

Kultúra

A különféle látnivalók, kastélyok és várak legalább olyan érdekessé teszik a napfényes Burgenlandban töltött kulturális kikapcsolódást, mint a galériák, szabadtéri és helytörténeti múzeumok.

Nagyszerű koncerttermek, bámulatos szabadtéri helyszínek és különleges fesztiválok gondoskodnak az első osztályú zenei és színházi élményekről.

 

Az egyedülálló koncertek, opera-, operett- és színházi előadások varázslatos világba kalauzolják a nézőket, míg a várakban és díszpompás kastélyokban képzeletbeli időutazásra indulhatunk.

Gasztronómia

A szívélyes vendégszeretet és a megfelelő légkör, valamint a régi hagyományokból táplálkozó, ugyanakkor üdítően új gasztronómiai ajánlatok teszik Burgenlandot a kulináris élmények különleges fellegvárává.

 

Burgenlandban a Fertő tó és a Weinidylle régió között izgalmas felfedezőtúrák egész sora várja az ínyenceket…

9476 Zsira
Golf körút 7.  |  +36 30 507 2275

B4 Golfapartman Zsira · info@golfapartman.hu © 2020